La
nostra
carta

5.novetats-05

Els nostres suggeriments,

QUESADILLES – 8,1

(totes porten formatge i pico de gallo)

  • De 4 formatges
  • De pulled pork
  • De Xampinyons amb ceba caramelitzada

ENROLLATS  -6,2

Truites de blat enrotllada, totes amb enciam i tòmaquet

   -De salmó i nous, amb bàlsamic i salsa de iogurt

   -De formatge de cabra, mel i bàlsamic

   -De pulled i ceba cruixent

   -De guacamole i «pico de gallo»

 

1.tapes-02

Braves de les nostres – 4,5 / 7,6

Amb salsa brava casolana, allioli i pebre vermell.

Braves carxades – 7,6

Cruixents amb all i oli vegà i pebre negra

Fos de formatges – 9,6 

Formatge blau, formatge de cabra, mozzarella, provolone, mermelada de poma, nous i balsàmic.

Tires de pollastre marinades – 7,8 

Arrebossats amb panko, amb salsa Gatzara i salsa mel i mostassa.

Nachos (tots amb formatge fos i pico de gallo)

   -Amb pulled pork  4,5/ 7,6

   -Amb guacamole  4,5/ 7,6

   -Amb pulled i guacamole   9,2

Aletes de pollastre– 7,8

Marinades, arrebosades amb un toc de mel, salsa xili dolça i fruits secs 

Croquetes  – 8,6

   –De pollastre, amb puntets de compota de poma

   -De bolets

   -De xipirons

croqueta extra -1,8

 Falàfel casolà – 7,2

Amb salsa de iogurt i truita de blat fregida amb especies

Hummus– 6,8

De tomàquets secs, amb tortitas especiades, sèsam i picada d’olives negres.

Calamars a l’andalusa – 9,6

Arrebossats amb farina d’arròs i acompanyats amb salsa picant.

QUESADILLES – 8,1

   -De 4 formatges

   -Pulled pork 

   -Xampinyons amb ceba caramelitzada.

3.entrepans-04

Tria el teu ingredient principal: hamburguesa de carn, botifarra, hamburguesa vegetariana, pulled pork, bocins de pollastre o falàfel.

Sarau – 9,8

Fulla de roure, hummus de tomàquts secs, pebrots escalibats i picada d’olives negres.

Gresca– 9,8

Formatge brie, bacó, ou planxat i ceba cruixent

Enrenou– 9,8

Xampinyons, bacó, ceba cruixent i salsa «cèsar»

Moixí – 9,8

Fulla de roure, guacamole i «pico de gallo»

Rebombori – 9,8

Ceba jack daniel’s, pebrots escalivats, formatge de cabra i salsa Gatzara.

Brogit– 9,8

Fulla de roure,  formatge de cabra, nous  i salsa mel i mostassa.

 

Bikinis amb pà de brioix – 4,9

De pernil dolç i formatge havarti  

De pernil serrà i formatge brie  

De formatge havarti, formatge de cabra i ceba caramelitzada 

 

 

2.amanides-03

Dragalió – 9,2

Fulla de roure, tomàquet, bocins de pollastre arrebossats i pico de gallo. Amanit amb balsàmic

Juliana – 9,2

Fulla de roure, falàfel, variat de fruits secs, xampinyons, tomàquet salsa de iogurt i balsàmic

Basilisc – 9,2

Burrata, tomàquet, fruits secs, picada d’olives negres i oli de cibulet.

Momeroteta -9,2

Fulla de roure, salmó fumat, variat de fruits secs i mango. Amanit amb vinagreta dolça.

_______

Copyright © Gatzara Mataró
Desarrollado por Wiccadesigns